Enoturisme

Tast

Oferim una visita enoturística al celler de 1.30-2h de duració durant la qual podreu gaudir d’una estona diferents en família i/o amics. Durant la visita s’explica el procés d’elaboració dels vins des de l’arribada al celler fins a l’embotellat al peu de les instal·lacions del celler, mostrant un vídeo explicatiu per tal de clarificar i apropar el món del vi als nostres visitants. També hi ha la possibilitat de visitar les vinyes de les quals s’extreu el raïm per a l’elaboració del vi. Per a finalitzar, es realitzarà un tast dels diferents productes elaborats per Lafarineravins acompanyat d’un petit maridatge i explicació de vocabularii procediment d’una cata de vins per a aquells que ho desitgin.

Preu: 10€ per adult

 

Tast a domicili

Oferim una visita enoturística a domicili per aquelles persones que no puguin desplaçar-se al celler o requerixin presència del nostre enòleg per a fer un tast en algún tipus d’esdeveniment. En aquest tast, s’explica el procés d’elaboració del vins des de l’arribada al celler fins l’embotellat a través del nostre video explicatiu. Posteriorent es realitzarà un tast dels diferents productes elaborats per Lafarineravins acompanyat d’un petit maridatge i explicació de vocabulari i procediment d’una cata de vins per a aquells que ho desitgin.

Preu: segons distància de desplaçament.

Fes el teu propi vi

Fes el teu propi viTens un esdeveniment important? T’agradaria tenir el teu propi vi? Des de Lafarineravins et proposem fer-te partícep de l’elaboració del teu propi vi des de la verema fins a l’embotellat. Disfrutaràs del procés d’elaboració participant-hi en tot moment amb l’ajuda del nostre enòleg.

Preu a consultar.

 

 

Esdeveniments

EsdevenimentsEl celler Lafarineravins disposa d’un espai gran on és possible realitzar des de reunions d’empresa fins a un concert d’un petit grup.

Preu a consultar.

 

 

 

 

 

Per fer una reserva us podeu posar en contacte amb LaFarineraVins trucant al telèfon + 34 659 766 293 o bé enviant un correu electrònic a lafarineravins@gmail.com.

Català