Instal.lacions

Instal.lacionsLafarineravins és una empresa familiar creada l’any 2008, amb l’objectiu de recuperar l’antiga tradició de la casa, el conreu de la vinya i l’elaboració de vi, respectant  la natura i les pràctiques d’elaboració tradicionals

L’ampliació del celler Lafarineravins, és una construcció de l’any 2011 amb un estil modern, difrenciat d’altres cellers. Està pensat i creat no només per augmentar la  capacitat, sinó per millorar el treball i la qualitat del nostres vins. El nou celler ens permet treballar en gravetat, d’aquesta manera eliminem la utilització de bombes, evitant trencament de llavors i pressions altes.

També hem de destacar les instal·lacions, ja que ens ajuden a treballar a nivells de sulfurós  molt més baixos, gràcies a un circuit de gas inert (barreja de nitrogen i carbònic) que disposen cada una de les tines, així evitem possibles alteracions en el vi.

En la nostra manera de treballar la higiene juga un paper molt important, per això treballem amb tines, màquines i material d’acer inoxidable. No obstant, la clau està en la primera matèria (el raïm), que arriba al nostre celler en un estat sanitari excel·lent per a acabar elaborant un vi de qualitat.

El celler està dividit en quatre espais clarament diferenciats: la sala de vinificació, la sala de criança, la sala d’embotellat i la zona de tast.

 

 

Català